Επαγγελματικές λύσεις

Μελέτη Χώρου & Προστάσεις

Αναλαμβάνουμε την μελέτη του χώρου σας, προτείνοντας συγχρόνως έξυπνες ιδέες και λύσεις με γνώμονα την λειτουργικότητα, την άνεση και την αισθητική.

Προχωρούμε στην κατασκευή καναπέδων, κρεβατιών και στρωμάτων σε σχέδιο της επιλογής σας, επιλέγοντας για την επένδυση τους υφάσματα, τεχνοδέρματα και δέρματα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που προσφέρεται από την εταιρεία μας.

Ειδικές κατασκευές παντός τύπου σε καναπέδες, κρεβάτια και στρώματα.

Sklivanitis - Επαγγελματικές Λύσεις - Τουριστικά Καταλύματα

Τουριστικά Καταλύματα

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει να διαμορφώσει ή να ανακαινίσει ξενοδοχειακές μονάδες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, Airbnb, κατασκευάζοντας στρώματα, υποστρώματα & ανωστρώματα, κεφαλάρια, καναπέδες, κρεβάτια για ένα άρτια εξοπλισμένο χώρο χαλάρωσης.

Με μεράκι και γνώση, δημιουργούμε αισθητικές και λειτουργικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη.

Ανακαινίσεις

Κατασκευές - ανακαινίσεις επαγγελματικών χωρών

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ή να ανακαινίσετε έναν ευχάριστο και μοναδικό επαγγελματικό χώρο, σας παρέχουμε ευέλικτα προγράμματα διακόσμησης και ανακαίνισης που αφορούν νέους αλλά και παλιούς – υπό ανακαίνιση χώρους.

Αναλαμβάνοντας κάθε είδους επιχείρηση (π.χ. καφέ – μπαρ, ιατρεία, κα.), η εταιρεία Sklivanitis σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την πλήρη λειτουργικότητα και αισθητική του χώρου.